Gynekologmottagning Sundbyberg

Letar du efter en gynekologmottagning i Sundbyberg?

Kvinnokliniken Solna Sundbyberg är en specialistmottagning med erfaren personal som utreder och behandlar kvinnosjukdomar samt infertilitet.

     

Hur går besök hos gynekolog till?

Vi som arbetar på kliniken har särskild kunskap och erfarenhet att hjälpa patienter när det gäller kvinnosjukdomar. Vi värnar om omhändertagandet och är lyhörda och förstår att patienter ofta är nervösa och oroliga inför besök och undersökning.  Själva undersökningen är vanligen enkel och inte smärtsam.  Med speciellt anpassade instrument undersöks slidan, slemhinna och livmodertapp. Kompletterande undersökning med vaginalt ultraljud innebär att en ultraljudssond förs in i slidan. På så sätt kommer instrumentet nära livmoder och äggstockar för att få en tydlig avbildning. Undersökningen med ultraljud innebär bättre diagnostik än att bara undersöka livmoder och äggstockar med händerna. Var inte orolig att berätta dina önskemål och vad hur du känner så tar vi hänsyn till just din situation.

Privat gynekolog Stockholm som har avtal med SLL

Alla patienter som önskar gynekologisk undersökning kan vända sig till oss. Kliniken har ”vårdval” det betyder att alla patienter (även utomläns) är välkomna att söka vår hjälp inom s.k. öppenvård.  Patientavgift och frikort gäller (för villkor se SLL).

Vanliga exempel är infertilitet, urinvägsbesvär, menstruationsrubbningar, flytningar, kontroll för könssjukdomar, ont i nedre delen magen, cystor, muskelknutor (myom), mensvärk, sårbildningar, eksem, preventivmedel, hormonbehandling för bortfallsbesvär i samband klimakteriet och kontroller av avvikande cellprover. En annan vanlig orsak till att undersökas är oro. Det kan vara obehag i magen, till exempel diffus tryck och tyngdkänsla eller utspänd buk.

Om du känner oro över att det inte känns som vanligt, kan vi vanligen utesluta sjukdom med en enkel undersökning.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver en gynekologisk undersökning eller om det är något du undrar.

Ring oss gärna för mer information samt bokning på 08-88 77 00!

Välkommen att besöka oss på Korta gatan 9, vid tunnelbanestationen Solna strand.